Piknik w rytmie firmy

Zabrzańskie Centrum Przedsiębiorczości w Zabrzu już w najbliższy piątek, 05 września 2014r. zaprasza na "Piknik w rytmie firmy" na Kąpielisku Leśnym w Zabrzu-Maciejowie

II edycja imprezy: "Piknik w Rytmie w Firmy", czyli pikniku dla lokalnych przedsiębiorców, którzy zaprezentują siebie oraz swoje produkty i będą mieli możliwość nawiązania nowych i atrakcyjnych kontaktów biznesowych oraz promocji przedsiębiorców wśród lokalnej społeczności.

Zaproszone do udziału zostały również organizacje pozarządowe i nasza Fundacja będzie jedną z uczestniczek.

Impreza zacznie się już o 12.00 i będzie podzielona na dwie części.

Pierwsza część będzie trwać od 12.00 do 15.00 i została przeznaczona dla przedsiębiorców w celu prezentacji ich firm oraz towarów i usług.Będzie również okazja dla III sektora do zaprezentowania swojej działalności na szerszym forum. Przedstawią się także restauracje zabrzańskie - będzie można posmakować różnych kuchni i uzyskać bezpłatne porady w kilku punktach doradczych na temat pozyskiwaniu funduszy unijnych w nowej perspektywie 2014-2020.

Druga część rozpocznie się o godz. 15.00 i przeznaczona jest dla prowadzenia szeroko rozumianego aktywnego wypoczynku - uwzględnia szereg ciekawych atrakcji zarówno dla dorosłych jak i dzieci.

W programie zaplanowano m.in.:

• Dzień chleba
  • Miasteczko grillowania
  • Malowanie dziecięcych buzi
  • Dmuchańce i inne atrakcje dla dzieci
  • Quady
  • Turniej sportowy
  • Występy zespołów: Cała Grupa Barwinków oraz De Facto
  • Ciekawe konkursy.

Organizatorami imprezy są: Urząd Miasta Zabrze i Zabrzańskie Centrum Rozwoju Przedsiębiorczości.